BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

4. edzés Ninával

2022.11.15. 11:55 | Briko | Szólj hozzá!

Címkék: edzés fogyás gyaloglás nemadomfel!

A tegnapi (hétfői) gyaloglás mellett (hazafelé cudar hideg volt...) ismét Georgina Nina Valentin segítségével volt edzés. Ez alkalommal a mell - tricepsz - has szenthármasság erősítése volt a cél.


Ismét új gépeket ismertem meg, új feladatok elé állított Nina. Az a szerencsém, hogy a magam elé kitűzött cél(ok) olyan energiákat adnak, amelyek létezésére eddig álmomban se gondoltam volna. Hiába, mindennél jobban szeretném elérni amiért küzdök... Nina pedig olyan lelkesedéssel ad erőt és szakmai útmutatást, hogy az tényleg az elképzelhetetlen kategória volt eddig számomra, ezért mérhetetlen nagy köszönettel tartozok Neki!


De ugyanez a köszönet jár mindenkinek, aki csak egy "like"-al segíti a munkámat az FB-n, az is hihetetlen erőt tud adni nap, mint nap!


A képek alatt a videók, amiket valamiért képtelen vagyok beágyazni ide, emiatt csak a YouTube linkek működnek. A videókat és a fotókat a harcomról egyébként Nina készíti, amiért szintén hálával tartozok Neki.

A hasizom gyakorlatoknál már 'majd minden erőm elfogyott, azokat magam is éreztem, hogy távol állnak a tökéletestől, ezért nem is lettek megörökítve az utókornak.

Szóval köszönet mindenkinek, én csak annyit tudok tenni cserébe, hogy soha

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr9117979010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása