BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

November 1-3

2022.11.03. 17:58 | Briko | Szólj hozzá!

Címkék: edzés egészség fogyás edzőterem gyaloglás nemadomfel!

November elsejét is gyaloglással kezdtem: irány a temető, kicsi panaszkodás anyukám sírja előtt - ő legalább meghallgat... 

Délután edzőterem - lassan hazajárok, állapították meg a recepciós lányok. Lassan kezdenek az oda rendszeresen járó arcok ismerősök lenni, volt, aki megjegyezte, hogy nagyon kitartóan küzdök itt nap, mint nap - ez mondjuk jól esett nagyon. Nagyon motiválóak az FB like-ok is, de a kollégák adják a legnagyobb lökést, amikor megjegyzik a munkahelyemen, hogy látszik a fogyás. Én mondjuk nem veszem észre a hasamon, de igaz, a nadrágszíjra kell egy új lyuk, tehát valami azért történik bennem.

Tegnapi sikerélmény: sikerült megcsinálni az 5x10 guggolást csont nélkül, egyenes háttal úgy, hogy nem szakadt ki a tüdőm! Fog ez még menni súlyokkal terhelve is…
Majd jött a többi gyakorlat, végén a felülésekkel és a törzs emeléssel amikből szintén 50-50 a napi penzum...
A jelszó nem változott, nem is fog:
img_4203.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr5517969578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása