BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

Erőnléti edzés, szombati gyaloglás

2022.11.28. 18:20 | Briko | Szólj hozzá!

Címkék: edzés diéta fogyás torna gyaloglás cardio nemadomfel!

Pénteken ismét erőnléti edzés volt Georgina Nina Valentin vezényletével, hát és bicepsz izmokat megmozgatva.

Ami biztos: nagyon nehéz úgy végrehajtani a gyakorlatokat, hogy a helyes testtartást megőrizzem elejétől a végéig (egyenes hát - ez a legnehezebb). A mozgáskultúrám a bányászbéka feneke alatt van valahol sajnos, ebben is fejlődnöm kell nem keveset, sokat.
De #nemadomfel!

Eddig főleg short videókat töltöttem fel a YouTube-ra, ez most már a második, kicsit megvágott, hosszabb filmecske az aznapi edzésről:
Lehet megmosolyogni a szerencsétlenkedésemet, de hátha más is erőt merít ezekből a gondolatokból / felvételekből és hasonló kitartással kezdi el jobbá tenni az életét - szóval kicsit "motiválós" videókra számítsatok a jövőben :-)
Szombaton Cardio napot tartottam, ami azt jelentette, hogy már reggel gyalog mentem bevásárolni, utána szintén talpalás az edzőterembe, ahol várt rám a futópad és a végén még egy levezető séta. Az ekkor elkészült videót itt nézhetitek meg:
Beszélek benne egy keveset arról is, hogy szerintem miért nincs "kicsi" mozgás.
Jöjjenek az edzés fényképek, hála Ninának:

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr9117989800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása