BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

Cardio és edzés Ninával 2.

2022.11.10. 11:57 | Briko | Szólj hozzá!

Címkék: edzés fogyás gyaloglás nemadomfel!

Kedden egy szimpla cardio gyaloglás volt csak, de tegnap adtam a kalóriáknak: egyrészt megvolt az 5 km kültéri gyaloglás (a szokásos, erőltetett menetben), majd 1 óra extra cardio (5 km/h sebesség, 2% emelkedés), ez után a nap fénypontjaként majd' másfél óra erőnléti edzés Ninával (itt a váll és láb izmok fejlesztésére koncentráltunk). Az edzést egy kis hasprés koronázta meg a végén, majd jött a hazagyaloglás.

Ennek, és az eddigi életformaváltásnak köszönhetően ma reggelre 10 kg fogyást realizáltam a mérlegen! Sajnos a tükörben ez nagyon nem látszik még, de hát messze még a kitűzött 80 kg-s súly, addig még sokat kell fogyózni és még többet kell edzeni. Próbálok minden napot kihasználni, nem tartok pihenőnapot sem, sőt, ha van erőm, mint tegnap volt, akkor duplázom az adagot, mert soha #nemadomfel!

Váll edzés videó: https://youtube.com/shorts/l_ACyiyht90?feature=share

Láb edzés videó: https://youtube.com/shorts/DqkuZds96Lg?feature=share

Comb edzés videó: https://youtube.com/shorts/dcqeOaK1ByE?feature=share

Még két sztárfotó :-)

img_4241.JPG

img_4244.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr2217975098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása