BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

Váll és láb erősítés Ninával

2022.11.17. 11:50 | Briko | Szólj hozzá!

Címkék: edzés fogyás nemadomfel!

Ma ismét Nina-nap volt, azaz erőnléti edzés, némi cardio bemelegítéssel.

Az edzés első részében váll erősítő gyakorlatokat végeztem, majd lábaztunk - utóbbi nagyon kemény volt, de nem baj, nem is azért járok ide, hogy jól érezzem magam... Bár ez se teljesen igaz, mert bármennyire is nehéz, vagy fáj néha egyik-másik gyakorlat, de azért élvezem a dolgot, Georgina Nina Valentin mellett pedig nem is lehet abbahagyni, mert olyan, mintha együtt küzdenénk egy közös célért, nem maradhatok szégyenben, hogy nem tudom megcsinálni!

Még ma is izomlázam van, fájnak a combjaim, ami két dolgot jelent szerintem:
- alig van benne izom, szóval még keményebben kell dolgoznom
- tegnap valamit csináltam...

Maga a fájdalom nem zavar, mert ez csak fizikai fájdalom, ami el fog múlni, lesz eredménye. A lelki fájdalom sokkal rosszabb, mert az nem akar elmúlni...

De ha nagyon nem bírom, akkor mindig arra gondolok, hogy
Képek alatt a videók.

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr2117981014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása