BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

Cardio és edzés Ninával

2022.11.08. 07:28 | Briko | Szólj hozzá!

Címkék: edzés fogyás gyaloglás nemadomfel!

Vasárnap ismét cardio edzést tartottam: megvolt a 10 km gyaloglás ( 2,5 km az edzőterembe, 5 km a gépen, 2,5 km haza ), mindig tartva az 5 km/h tempót.

Hétfő: Nagyon vártam a tegnapi napot, milyen lesz Georgina Nina Valentin segítségével, útmutatásával edzeni: jelentem, NAGYON JÓ!!!

Nagyon jó gyakorlatsort állított össze, első sorban mellre és tricepsz-re, valahogyan mindig tudta, hogy mennyit fogok bírni, pedig ez volt az első "közös" edzésünk - profi az profi.
Az összes gyakorlatot megmutatta, utána ott állt mellettem, figyelt végig, szólt, ha rosszul csinálom, ha kellett, újra megmutatta. Motivált végig, de úgy, hogy az tényleg erőt adott!
Azt érzem, hogy valaki le tud "fogyasztani" és tud segíteni abban, hogy valami vállalható külalakom legyen, akkor Ő a jó választás - bátran merem őt ajánlani mindenkinek, már az első alkalom után is!
Kaptam tőle hasznos tanácsokat táplálkozás kapcsán is, ezeket is megfogadom.
Holnap cardio, de szerdán ismét erőnléti edzés Ninával - várom, mert egyrészt jó és hasznos, másrészt:

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr8217973060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása