BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

Edzés Ninával - 3. alkalom + némi cardio

2022.11.14. 07:16 | Briko | Szólj hozzá!

Címkék: edzés fogyás virág kert gyaloglás nemadomfel!

A pénteki gyaloglás és némi cardio után ismét erőnléti edzés Georgina Nina Valentin segítségével, aki a hátizmokra, a bicepszemre (vagy annak a helyére), végül a hasamra koncentrálta a feladatokat.

Olyan dolgokra vagyok képes mellette, ami saját magam számára is hihetetlen, bár az is igaz, hogy utána igencsak kapkodnom kell a levegőt...

Hazagyaloglás után, este, konkrétan nyaktól lefelé mindenem fájt, de ez nem baj, legalább jelzi a testem, hogy dolgozott és remélem, hogy fejlődött is valamit. Hosszú út áll előttem, de örömmel és lelkesen folytatom tovább, mert soha

És akkor jöjjenek a videók a küzdelmekről:

Edzés videó 6: https://youtube.com/shorts/XMuGzvCUCDE?feature=share


Szombaton és vasárnap csak cardio volt (pihenőnap :-) ), ami összesen 10 km gyaloglást jelentett.

img_4267.JPG

img_4280.JPG

img_4283.JPG

img_4285.JPG

img_4296.JPG

Még a hétvégén a kertem meglepett engem két virággal is:

img_4300.JPG

img_4305.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr1717978016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása