BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

Jótanácsok

2022.11.05. 18:37 | Briko | Szólj hozzá!

Tegnap nem volt túl jó napom, de mint tudjuk, "ami nem öl meg, az megerősít". Mindig tud döfni belém egy nagyot az Élet(em), de most ezt kell szeretnem...

Úgy állok a dologhoz, hogy tényleg minden erőt ad, minden hasonló helyzet után nagyobb elszántsággal haladok a saját magam által kijelölt úton, nem térek le róla!

Ezért természetesen elmentem tegnap is az A Fitneszbe, és adtam magamnak, ami jár. Az edzés végén valahogy odakeveredtem Ninához, az egyik személyi edzőhöz, aki nagyon sok hasznos dolgot mondott. Hosszú beszélgetés után beneveztem hozzá egy 10 alkalmas személyi fejlesztésre, aminek elejét a jövő hét három napján (hétfőn, szerdán, pénteken) fogok elkezdeni - kíváncsian, érdeklődve és lelkesen várom, mi lesz a különbség? Elmagyarázta azt is, hogy oké, hogy kitartóan nyúzom a súlyokat nap, mint nap, de ez nem helyes, minden második nap inkább kardiózzak (cardio?), sokkal hasznosabb lesz. Minimum 1 órát kell vagy gyalogolnom, 4,5 - 5 km/h tempóval, mert a zsírégetés csak 45 perc után indul be. Megfogadva a tanácsát, ez volt a mai program. Így utólag azt érzem, hogy bírtam volna többet is, mert hazaérve messze nem voltam olyan fáradt, mint a súlyzós edzések után - na majd hétfőn kikérdezem...

A képen olyan gyorsan gyalogolok, hogy a szél beletépett a hajamba :-)

img_4217.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr6917969576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása