BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

Semmi extra...

2010.03.08. 21:33 | Briko | 1 komment

Címkék: segítség lilu rák adó 1% leukémia

Sokan érdeklődtek, hogy miért nem írok, mi történt Liluval. Szerencsére semmi gond, zajlik a kezelés, hol jobban viseli, hol nehezebben.

Nagyon sok kedves levelet kaptam, de sajnos megszaporodtak az önjelölt gyógyítók, látó emberek, kuruzslók jelentkezései is. Ezek persze nem önzetlenül javasolják a csodaszereiket, kemény pénzeket kérnek érte. Kaptam olyan javaslatot is, hogy küldjem el kislányom fényképét a világ másik végére zárt borítékban, benne sokezer dollárral... Köszönöm, ezekből nem kérünk. Racionális emberke vagyok, hiszek a Madarász utca kórház orvosaiban, nővérkéiben, a szaktudásban. Bízok bennük, látom, hogy kislányom mindent megkap, ami csak kapható és úgy érzem, hogy jó úton járunk.

Sajnos nem tudom eléggé meghálálni a kórház dolgozóiank azt a sok szeretetet, amit a kislányomnak nyújtanak, ezért arra kérek mindenkit, aki olvassa ezt a blogot, hogy segítsenek: adójuk 1%-át adják a kórháznak, pontosabban a Gyermekkor Alapítványnak, hogy az itt ápolt gyermekek gyógyulása gyorsabb lehessen, illetve az itt töltendő hosszú hónapok könnyebben telhessenek el...

 

Az adószám:  19624617-1-41

 

Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr771822507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.03.16. 21:47:43

Briko, ha kész lesz a kerti pályám, várlak _mindannyiotokat_ egy jó kis vonatozásra.
süti beállítások módosítása