BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

Az első kezelés

2009.11.07. 22:32 | Briko | 1 komment

Ma valami megváltozott, de nem jó irányban: eddgi ha a csövecskén keresztül kaptam valamit, az nem fájt. Ma délután először fecskendőből kaptam valamit a kezembe, ami még nem volt rossz, igaz jó sem. Utána viszont egy kis üvegcsét akasztottak fel az állványra, amiben rózsaszínű folyadék volt. Amikor ezt elindították, hirtelen elkezdődött a fájdalom. Először a kezemben éreztem, valahol egész belül, és ment tovább a fájás mindenhová - de a kezecskémben volt a legrosszabb. Nagyon fájt - nagyon sírtam. Bejöttek a nővérkék is, megnézték a csövecskék helyét, de azt mondták Anyának, hogy nincs semmi baj, nem mozdult el a helyéről és újraindították a rózsaszín mérget. Borzalmas volt, ennyire még soha nem fájt semmi... Apa mesélt közben, kérdezgetett, hogy mit szeretnék, de mindenre csak az volt a válaszom, hogy nem tudom, nem tudom... Hogyan is tudnék bármit, amikor valami marja, égeti, csípi a kezemet belülről??? Szerencsére egyszer csak vége lett, gyorsan jött a nővérke és a szemem előtt dobta ki a csúnya üvegcsét a kukába...

Kaptam utána normál vizecskét is a karomba, attól enyhült a fájdalom. Mindenki azt mondta, hogy egy kis hős vagyok, holnap jön a Nagypapa és hoz ajándékot!

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr291508119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cuncimokus 2009.11.14. 16:27:58

Brikofilm, mi van Liluval?
süti beállítások módosítása