BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

Blog.hu-s játék: A jövő emlékei

2009.11.06. 21:34 | Briko | Szólj hozzá!

Címkék: betegség leukémia ajovoemlekei

Teljes szívemmel bízok abban, hogy jövő tavasszal, egész pontosan 2010 április 29-én Lilu lányommal már otthon fogunk játszani és az ALL (leukémia) miatt kórházban töltött fél év csak egy rossz emlék marad.

Bízok abban, hogy jól reagál a kezelésekre, a mellékhatások szövődmények nélkül múlnak el, nem sérül a tisztal lelke és szíve az átélt szenvedések hatására.

Bízok abban, hogy megtalálják ennek a rettenetes betegségnek a gyógymódját, hogy a továbbiakban egy gyereknek és egy szülőnek se kelljen átélni ezt a szenvedést.

Végül: bízok abban, hogy megnyerjük a főnyereményt és már a kórházban élvezheti a kislányom a jobbnál-jobb mesefilmeket csodálatos felbontásban :-)

További, -reményeim szerint vidámabb- történeteket olvashatsz a jővőből A Jövő Emlékei blogon.

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr301505734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása