BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

Az első kapavágás

2009.03.04. 19:17 | Briko | 1 komment

Címkék: kezdetek új kert pálya

Elkezdtem átszállítmányozni a tégláimat az "új" kertbe és ha már lerakom valahová, úgy gondoltam, kerüljön a helyére...

Napok óta szenvedek már a Wintrack-al, a kert bonyolultsága (fák, kis tó, feleség előírásai, stb.) miatt nem lehet normálisan megtervezni - hagytam is a fenébe a szoftvert. Sebaj, majd ha kész van, akkor megcsinálom ott is:-)

Naszóval: először csak letettem a téglákat a körülbelüli helyükre, hogy legalább lássam, nagyjából merre fognak kígyózni a sínek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek után elkezdtem letenni a vágányokat is, természetesen a téglákat már a helyükre (a sínek) alá húzogatva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kialakult egy kis rész, ami talán már "mutat" valamit, legalábbis nekem:-) Természetesen nincs szintben, dől jobbra-balra, minden baja van, de ennek is megvolt az értelme: a tégák alatt kipusztul a növényzet, sokkal könnyebb lesz kiásni a helyét - és addig is van mit nézegessek...

Beterveztem egy hidat is - amit egyelőre lővésem sincs, hogyan fogok legyártani - várható majd a későbbiekben egy galériaszerű "fél" alagút, valamint a híd mögött közvetlenül egy a sziklákba bevezető alagút. De ezek nem az idén készülnek el, az tuti...

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr3981628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nygma 2009.03.09. 18:18:43

Briko, én ezt ajánlom: www.easygleis.de/
Legutóbbi Garden Railways-ben voltak benne. Fix design-jaik vannak, de megrendelésre, adott méretre gyártják le a hidat. Szerintem elég jól néznek ki.
süti beállítások módosítása