BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

LGB Depeche - lapszemle

2008.11.15. 12:36 | Briko | Szólj hozzá!

Jövő tavaszig csak a papíralapú kertivasút marad számomra - ezért is örültem tegnap, amikor megtaláltam a postaládámban az LGB Depeche téli számát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Érdemes figyelni az árakat: Európában 7,50 Euró, USA-ban ugyanannyi dollár... Lehet, hogy rossz helyen élünk???

Na mindegy, nézzük a részleteket:

Hírt adnak róla, hogy megjelent az új nagykatalógusuk, amiben szerepel az összes jelenleg elérhető, illetve jövőre megjelenő modell. A katalógus kétnyelvű, németül és angolul is szerepelnek benne a leírások.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az újság első lapjain rövid híreket olvashatunk egy - egy oldalon a következő országok keskenynyomtávú vasútjairól: Németország, Ausztria, Svájc, USA.

Majd a DB "m" jelzésű személyvagonjai kerülnek a terítékre, lévén egyre szaporodik a modellben megjelentek száma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Négy oldalon foglalkozik az LGB Depeche az SBB Re 481 Cargo mozdonyával, ami hamarosan szintén a modelljeink sorát gazdagíthatja. A cikkben megtalálhatjuk a mozdony történelmét, leírását, technikai specifikációit, szót ejtenek a magánvasutakban használt példányairól is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A következő cikk az RhB egyik történelmi mozdonyáról, a Ge 2/4 -ről szól, rengeteg gyönyörű, részletgazdag fotóval, valamint a modell bemutatásával.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svájcban komoly hagyománya van a posta vasúton történő szállításának, külön cikket szenteltek az RhB sárga konténervagonjainak...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az új modellek bemutatásától most eltekintek, őszintén leírva, nincs kedvem beszkennelni a fél újságot :-) Mindenesetre nem ragad le a kiadó az LGB saját modelleinél, bemutatja a POLA G új modelleit is, köztük a Reichenbach állomás új "Signal Tower" kiegészítőjét, valamint egy gyönyörű kovács műhelyt.

 

Két kerti pályát is bemutatnak a magazinban, rengeteg fényképpel, layout-al illuszrálva, közűlük az egyik egy iparvasutat mutat be - mit mondja, szívesen megnézném élőben is...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A végére pedig egy csodás kép, a Landwasser viaduktról:

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr67770151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása