BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

Index.hu/forum

2008.02.26. 20:14 | Briko | Szólj hozzá!

Még a múlt hét végén ágynak döntött valami brutális nyavaja, ennek örömére még a számítógépet se kapcsoltam be elég sokáig. Így lemaradtam az Index egyik topicján zajló igen érdekes vitának a végéről, amiben az Index egyik vezető munkatársa és az egyik "nagydelgombos" moderátor között bontakozott ki - pont az utóbbiak tevékénységéről. Tény és való, hogy kilétüket már-már misztikus homály fedi, csupán néhányak tudnak közvetlen "drótot" hozzájuk. Részemről még soha nem volt problámám a működésükkel, de tény, hogy igazságot nem lehet úgy osztani, hogy mindkét fél elégedett lehessen - valaki tuti hőbörögni fog. Az is tény, hogy látványosan kevesen vannak, a reagálásukra néha várni kell kicsit. Na mindegy, kíváncsi ember vagyok magam is, érdekelt volna a végkifejlett, de reggelre persze kitörölték:-)

 

Vikánál viszont úgy tűnik, hogy megérett az idő egy honlap átalakításra, ennek eredményét mindenki megtekintheti a http://vimav.hu oldalon...

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr73355673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása