BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

LGB Shop - újdonságok

2008.02.12. 16:04 | Briko | 4 komment

Felkerültek a remélhetőleg idén megjelenő új modellek is, képpel, árakkal együtt.

Az az ötletem támadt, hogy ki kéne terjeszteni a dolgot más kertivasutas gyártók termékeire ( Märklin, Pola, Preiser, stb. ) is, kérdés lenne-e rá kereslet...

 

Úgy tűnik újraindult más fronton is az élet az LGB berkein belül, szombaton vettem ki a postaládámból az új LGB Depeche-t, azaz a hivatalos újságot. Megküldték a 2008-as újdonságlapot is, szóval Märklinéknél nem csak ülnek a babérjaikon, hanem tényleg újra akarják indítani a gyártást... 

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr93336432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nygma · http://nygma.hu 2008.02.14. 13:26:25

A német barátainkhoz akikhez annak idején az Marklin 55033-as keszletem érkezett is megjött a 2008-as Marklin katalógus. Tökre örülük hogy gondoltak rám és küldtek új katalógust. Egyelőre még nincs nálam, de a hónap végén jönnek látogatóba, úgyhogy akkor megkapom.

MTH modelleket nem akartok véletlenül forgalmazni? Tegnap néztem az amcsi eBay-t. 3 db-os 3 bay hopper 1:32-es készlet $209!!! Tudom erre még rájön az Áfa meg a Bfa, meg a VÁM meg minden. Egyébként szeirntem jó ötlet kiterjeszteni. Esetleg érdemes lenne próbálkozni szlovák, cseh, román verzióval. Végülis ezeknek az országonak jobban megy mint nekünk, ott is lehet megfelelő kereslet.

Briko · http://www.corvinsalon.hu 2008.02.14. 19:35:13

Mindent meg lehet próbálni, egyelőre ami biztosnak látszik az LGB-n kívül az a Märklin, a Pola, a Preiser és a Piko.
Ezekkel azért egyszerű a dolog, mert van itthon vezérképviselet és nem kell genyózni a vámolással.
Ráadásul ha új termék kerül be az országba, akkor azt még be is kell (talán) vizsgáltatni, ami nem kis pénz.

A jelenlegi feltételekkel csak belföldön kereskedhetünk, a külföldre rákérdezek majd, mert jó ötletnek tűnik. Végül is én is rendelek sokat külföldről, tulajdonképpen mehet fordítva is:-)
Tulajdonképpen csak annyi változás lenne az oldalon, hogy angolul is ki kéne írni mindent, ami pedig nem nagy kaland...

Nygma · http://nygma.hu 2008.02.14. 21:57:21

Nem értem, milyen vámolásról beszélt. EUban vagyunk. A gyártókat amiket felsoroltál mind az EUban vannak nem? Egyébként még tudom ajánlati a PECO-t is. Van 1:32-es code 200 sínrendszere, és G méretarányhoz code 250-es rendszere is. A weblapjuk elég nagy fos (képeket ne keress), én megvettem itt kint a katalógusukat, abban szépen benne van minden.

Briko · http://www.corvinsalon.hu 2008.02.14. 22:22:17

Még ha nem is kell vámolni, azért a postán (mint vámon) átjön a dolog...
De ha USA termékekről beszélünk, akkor viszont van vám... De nem akarjuk elkapkodni a dolgot, először ez induljon be.
süti beállítások módosítása