BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

Bemo - LGB

2008.01.15. 21:25 | Briko | Szólj hozzá!

Müncheni túránkról a beszámoló felét nem felejtettem el megírni, csak éppen a vizsgaidőszak miatt nem volt rá se időm, se kedvem - hamarosan folytatom.
Kicsit előreszaladva, a kiállításon elég nagy kedvezménnyel árusították azt a kis tolatómozdonyt, amit már régen kinéztem magamnak:










 

 



Az ára valóban baráti volt, 150 Eur. A dekódert már megrendeltem hozzá, a megérkezik akkor következik a nyúzópóba...

Év elején hosszas töprengés után kitettem az "ex" előtagot a Bemo gyűjteményem elé is - egy fenékkel nem tudok két lovat megülni, erre sajnos rá kellett jönnöm.

Emiatt most eladósorba került rengeteg H0 méretarányú fű-fa-virág, ami a terepasztal építéshez szükséges lehet.

Bővült viszont az LGB készlet elég sok sínnel, a hozzá való ágyazatokkal, további két panorámavagonnal valamint 12 méternyi felsővezetékkel. Az utóbbi kipróbálása - installálása lesz a következő nagyobb project a kertben.

Nagyobbik kislányomat is elindítottam a lejtőn, kapott egy digitális kezdőkészletet, amivel

órákon keresztül képes eljátszani. Nem volt számára ismeretlen a dolog, hiszen saját modellje is volt már, amit tavaly nyáron már sikongatva üldözött a kerti pályán:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr8298947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása