BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

Újdonságok

2009.02.21. 15:09 | Briko | Szólj hozzá!

Történt egy-két "beszerzés" a karácsonyi időszakban:

Egy régen bezárt üzlet tulajdonosa keresett meg még decemberben azzal, hogy elég sok mindene megmaradt, csak a helyet foglalja, nincs-e szükségem rá... Végignézve a küldött listát, találtam egy-két, számomra érdekes dolgot, de a többségére bizony nem volt szükségem. Végül hosszas alkudozás után Veres Pisti barátommal közösen vettük meg a készletet. Ennek nagy része most is eladó, lásd. a linket az előző postban.

Ami számomra izgalmas: a gyerekek kaptak két vagont, az egyik egy karácsonyi festésű fantáziavagon kivehető szép dobozkával:

 

 

A másik egy birkaszállító zárt kocsi, eltolható ráccsal, elég egyszerű festéssel. Ami az extra benne, hogy hangos... Bizonyos digitális mozdonyokhoz csatlakoztatva bégetne benne a birkák :-) Ezt még ki kell próbálni...

Természetesen fantáziamodell mind a kettő.

Most pedig jöjjön az én karácsonyi ajándékom: az egyik szintén a megvásárolt készlet része: egy hosszított RhB paklikocsi, szintén eltolható ajtóval, belül faszán kidolgozott retyóval:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






 

 

 

 


A másik már régi darab, eddig is volt 3 nyitott panorámavagonom, amik a Bernina vonalon közlekednek, most sikerült szerezni belőle még egyet:-) Győzzem telepakolni ülő figurákkal...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az utolsó személyvagon már újdonság, az LGB (Märklin) végre megjelentette az Arosa 1. osztályú, kékre festett vagonját is:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr51956615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása