BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

Pause

2008.10.25. 20:45 | Briko | 3 komment

Költözünk.

A lehető legrosszabbkor, de hát ilyen az élet... Három éve próbálkozunk eladni a házunkat, talán most sikerült (egyelőre a felét). Emiatt a pályát el kellett bontanom, de természetesen az új helyen újat fogok építeni. Hogy az LGB, vagy Alpinline, esetleg Bemo lesz-e, még nem tudom. Addig valószínűleg kevés bejegyzés lesz ezen a blogon, de azért meg nem szűnik...

Az eddigi anyagokat ha lesz egy kis időm, exportálom majd Crash és Ist közös blogjába (vonatmagazin.hu), szóval lesz folytatás. Addig is érdeklődbe figyelem barátaim blogjait, fórumos bejegyzéseit.

 

Ha esetleg van olyan az olvasók közül, aki esetleg vevő lenne a teljes LGB gyűjteményemre, annak ajánlatát szívesen várom a briko@brikofilm.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr46731677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.11.04. 10:08:31

Ha lehet tudni, hová költözöl? Remélem nagyobb kertes házba :)
Kijjebb, vagy beljebb mentek?

Crash_ 2008.11.05. 08:13:12

Crash, a nevem Crash... :)

Briko · http://www.corvinsalon.hu 2008.11.15. 14:32:11

Matiz: A Déltepsi alá költözünk, szóval kertes házba, nagyon remélem, hogy megtalálom majd ott is a helyet a kertivasútnak...

Crash: Elnézést, kijavítottam....
süti beállítások módosítása