BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

Nyaralás tervezet

2008.03.24. 09:20 | Briko | Szólj hozzá!

Címkék: vonat nyaralás salou

Idei nyaralásunkat ismét kedves ismerőseinkhez, Spanyolországba (Salouba) tervezzük. Tegnap felmerült az ötlet, mi lenne, ha vonattal mennénk. Az SBB honlapján kitűnő menetrend tervező van, nosza le is kértem a menetrendet, az optimális verzióban 3 átszállás van: Budapest Keleti Pu. - Bécs - Zürich (Talgo!) - Barcelona - Salou. Viszont jegyárat nem volt képes kiadni a rendszer (Bahn.de sem), megpróbálom a héten elérni a MÁV Start nemzetközi jegypénztárát, tudnak-e árat mondani. Félek, a kérésemmel valakinek egész napos feladatot fogok adni:-)

Közületek tud valaki fél Európára szóló családi bérletről, vagy valami hasonlóról?

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr77394225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása