BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

LGB Shop

2008.02.03. 20:49 | Briko | 3 komment

Sokan érdeklődnek nálam, hogy hol vásárolom a modelleimet. Magyarországon a fő beszerzési forrásom Veres István barátom, akinek a kínálata a közeljövőtől kezdve megtekinthető lesz a honlapomon. Jövő hét végétől folyamatosan töltjük majd fel a rendelhető modelleket, kiegészítőket.

Két dolgot szeretnék kihangsúlyozni: Pisti teljesen legálisan kereskedik itthon a Märklin-LGB termékekkel, közvetlenül a gyárral van szerződése - én pedig csak a tárhelyet adom (az informatikai háttér ismét Vikának köszönhető).

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr93323707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nygma · http://nygma.hu 2008.02.06. 20:51:23

Ezt nem értem. 2.5M egy mozdony? Egyébként ha kellene egy webshopos ingyenes weblap szoftver (kosarral, PayPal meg minden ami kell), szóljatok.

Briko · http://www.corvinsalon.hu 2008.02.07. 20:32:58

Bocs, az csak a teszt miatt lett beírva, rögtön törlöm...

Az ajánlatodat pedig köszönöm, továbbítom Veres Pisti felé.

Szabi · http://soloszabi.blogspot.com 2008.02.13. 16:19:55

Huhh..hat Briko kollega, le vagyok nyugozve...azt hiszem at kell ternem a Pistinel valo beszerzesre. Csak legyen aki vigyaz az uj modellekre...egy ket honapig! :D
Az araitok nagyon jok!
süti beállítások módosítása