BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

LGB utasok

2008.01.28. 23:00 | Briko | Szólj hozzá!

Ami másnak szerencsétlenség, az nekem szerencse... Tudom, ez kicsit morbid, de hát ez van... Az LGB hazai vezérképviselete (???) lehúzta a képzeletbeli rolót a kertivasút előtt, úgy döntött, kiszáll az itthon alig-alig létező üzletből. Pont ezen időpontban készültek el a müncheni kiállításon vásárolt nyers figurák és épp azon agyaltam, honnan fogok szerezni még belőlük. Ekkor jött az ötlet, hátha végkiárusítanak... Szerencsém volt, maradt nekik egy zacskóval (más nem is nagyon volt a polcukon), gyorsan megalkudtunk és délután már át is vehettem a 13x5 darab kis utasomat. Enyhe szépséghibája a dolognak, hogy minden zacsiban ugyanazon 5 figura van, de ezen feleségem leleményessége, azaz a festés változatossága segít majd.

Jelenleg 24 van kész, ez pont két panorámavagonnyi állomány:-)

Remélem, hamarosan elkészül a maradék 50 figura festése is és indulhat a vagonokba való ragasztás...

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr31315551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása