BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

5. nap - Megint egy rossz hír

2009.11.02. 20:50 | Briko | 5 komment

Ma reggel megint nagyon szégyelltem magam, mert nagyon bepisiltem. Igaz, mindenki mondta, hogy semmi baj, egész éjjel ment az infúzió és ennyi pisi nem fér el a pelusban, de mégis...

A szokásos vérvétel után mentünk megint ultrahangra, most a szivecskémet símogatták. Valami biztos nem volt rendben, mert sokat hümmögött a néni, utána mondta Anyának, hogy holnap is vissza kell ide jönnünk.

Dél körül megjött Apa és Nagypapa, hoztak egy egész csomó mindent! Játékokat, piros törölközőt, bugyikát, zoknikat, lufikat - nagyon boldog voltam! Pedig ma már dupla adag gyógyszereket kellett bevegyek, hiába keverte azokat Anya minden finomságba, nagyon nem akartam őket beengedni a számba. Végül be is jött a doktornéni, azt mondta, hogy ki kell menjen Anya, ha nem veszem be. Ettől nagyon megijedtem, és engedtem az erőszaknak.

Egyre jobban folyik az orrom, a nővérkék is azt mondták Anyának, hogy rosszabbul nézek ki, mint amikor behoztak, gyorsan meg kéne gyógyuljak... Most már én is csak maszkban mehetek ki a folyosóra, de nem kényelmes, mert nem tudom megtörölni alatta az orromat...

Olyat is hallottam, hogy valami kanál (kanül) beültetéses műtét elmarad, csak a jövő héten várható, ez az ultrahang miatt lehet???

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr541494130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

caixa 2009.11.03. 00:30:44

A legjobbakat kívánom, gondolok rátok, sok erőt küldök ismeretlenül is. Anita

Csumpi 2009.11.03. 11:58:44

Veletek vagyok! Tartsatok ki! Minden rendbe fog jönni. A lényeg, hogy mindenki higgyen benne! Főleg a Nagylány! Az Ő akaratereje a legfontosabb!

vikane 2009.11.04. 10:39:25

Naponta olvasom kislányod naplóját és sokat gondolok Rátok. Nagyon drukkolok Nektek és várjuk az első jó híreket.

Briko · http://www.corvinsalon.hu 2009.11.05. 08:54:00

Köszönjük a kedves szavakat!

meggyespite 2009.11.05. 13:04:08

Jesszusom! Nyugtassátok meg azt a pici lányt! Biztos nem lesz már baj. A szívritmuszavar miatt ne aggódjatok, sok gyereknek van, aztán kinövik. Vele is így lesz. Életerős, vidám kislány lesz hamarosan. Én tudom.
süti beállítások módosítása