BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

Az utolsó kezelés

2010.05.29. 23:02 | Briko | 4 komment

Címkék: leukémia

Lilu utolsó kemoterápiás kezelése:


 

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr322041285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agymami 2010.07.12. 12:02:42

Szeretnék ismeretlenül is gratulálni Nektek, hogy megnyertétek ezt a csatát,végig szurkoltam nektek. Mi is hasonló cipőben járunk, most közelitünk a vége felé ennek a nagyon nehéz útnak.
Szeretném ha később is írnál . hogy jól vagytok hogy minden rendben van hogy talán el is felejtette az egészet. hogy ovódába jár hogy boldog és egészséges.
Nagyon nagy öröm lenne , és nagyon nagy segítség és kapaszkodó azoknak akik még elötte állnakEzért ismeretlenül is arra kérlek, ne hagyd abba a naplóírást ebben a témában.
Olvashassák azok akik , mint mi akkor amikor diagnosztizálták a betegséget, a kétségbeesésükben zokogva olvasgatják a neten mik is az esélyeik ??Legyél támaszuk továbbra is ,hogy van kiút, fel kell venni a harcot mert érdemes.!!! Én is mindig olvasni foglak.
Jóegészséget és boldogságot kívánok nektek.
Éva

Briko · http://www.corvinsalon.hu 2010.07.26. 22:19:21

@agymami: Szia, Lilu lányom nevében is köszönöm a gratulációt - folytatom a naplót...

agymami 2010.10.25. 20:40:43

Sziasztok?
Mi van veletek? izgulok az utolsó bejegyzéstek óta, és várom hogy írjatok a drága kislányotok hogylétéről legalább pár sort.

Drága Lilu minden jót kívánok addig is Neked
Éva
süti beállítások módosítása