BrikóFilm

Ex kertivasutas blog, kiegészítve Lilu lányom betegségének és gyógyulásának történetével, ami most saját magammal foglalkozik (kiírom a fájdalmat magamból...)

Friss topikok

Néha itthon

2009.12.06. 09:58 | Briko | 6 komment

Címkék: betegség egészségügy leukémia

Ismét eltelt két hét, amiben az volt a változás, hogy néha, a kezelések közötti napokon, hazajöhetett Lilu.

Itthon is maximális higéniára kell törekedjünk, bevásároltunk fertőtlenítőszerekből amennyit csak tudtunk. Nagyon örül az itthonlétnek, egyedül a visszamenetellel szokott lenni egy kis gond...

Múlt hét hétfőn volt a kezelés 33. napja, ez kritikus pont, ekkor csontvelő minta vétel, LP, nagy vérvétel van. Mindez természetesen altatásban... Nálunk sajnos ez nem sikerült, a levett minta értékelhetetlen volt, holnap megismétlésre kerül. Ha beindul a "remissio", akkor rendben mennek a dolgok, ha nem, akkor gond van...

Nem tudom, hogy írtam-e már, a Madarász Utcai Gyermekkórház Onkológiai Részlege (így, nagy kezdőbetűvel minden szó) megváltoztatta a véleményemet az egészségügyről és az ott dolgozókról. Főorvos - orvos - főnővér - ápolónő: mindenki maximálisan "érti" a szakmáját, olyan bizalmat érzek irántuk, amit még eü.-ben senki irányában. Pénzt nemhogy nem kérnek, nem is fogadnak el!!! Valljuk be: ez elég ritka dolog... Olyan szinten vagyunk hálásak a gyógyító csapatnak, hogy azt szinte ki se tudjuk mutatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://brikofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr621577347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cuncimokus 2009.12.06. 10:25:46

Briko, irtózatosan drukkolunk sokan nektek, kérlek, írjál, ha meglesz az eredmény, de csak szökőévenként. Naponta benézek, hogy mi van a kislányoddal.

2009.12.06. 22:44:26

Naponta benézünk mi is. Hajrá!!!!

Cuncimokus 2009.12.07. 17:56:07

Jaj, most látom csak, milyen hülye vagyok :-D
Szóval a szöveg helyesen:
NE csak szökőévenként írj...

Joxy · http://gvk-egyesulet.hu/ 2009.12.08. 22:52:51

Szia! Így ismeretlenül is drukkolunk nektek, a sógornőm épp az említett osztályon nővér, bízz bennük továbbra is, ők mindent megtesznek a cél érdekében!

Ferenczy Kriszta 2010.01.01. 19:49:13

Szia Briko!

Kérlek, írj valamit, mi van Liluval?
Nagyon hosszú ez a csend, aggódom!

Köszönöm: Kriszta a Ségécétől

carryboy 2010.04.03. 10:48:01

Szia!

Ugyan személyesen nem ismerjük egymást, de a vasútmodellezés téma közös. Hát végigolvastam a bejegyzéseket, amit kislányod nevében írtál. Innen kívánok kitartást és mielőbbi gyógyulást nektek. Ha tehetek valamit értetek, keressetek meg. Kárpitos ill. asztalos vagyok!

Tisztelettel: Dénes Balázs, www.deneskarpit.hu
süti beállítások módosítása